Profiler

Jeg så et billede af en mand, der var æggende smuk som kvinde. Et lille sort og hvidt foto af et ansigt og så et andet af en krop med ben, der endte i stiletter. Sorte korn, der tæt på må se ud som om en tilfældig brise har tabt dem, men som langt fra udgør omridset af tristhed i en glorie af begær. Tomhed i et selskab af glade piger, der er smil og øldåser og en bodycreme på en flaske med en pumpe. Glade piger før festen og så ham, der er alene i sin søgen efter det, der kan give de høje hæle mening, og de sørgmodige øjne et liv, der rækker ud over de syvogtyve år.

Indlæg navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: