Efterår

Det er nu nogle måneder siden, jeg i ferien optog videopræsentationerne af min fotokunst.

Jeg er overordentlig godt tilfreds med ferieprojektet, og samtidig tror jeg, at mine improvisationer over fotos af min kæreste, er det smukkeste, jeg nogensinde har produceret.

Det skyldes givetvis, at jeg i det meste af mit liv, har været teknisk orienteret, og derfor nærmest på forhånd har opgivet tanken om at producere noget æstetisk, men selv den blinde kan altså finde vej.

På romanfronten går det langsomt fremad.

Den jeg-fortæller, som jeg valgte at introducere, begynder at leve, og det samme gør pigen, der skal være centrum i kærlighedshistorien.

Hvad mere er, at jeg pludselig begynder at skimte konturerne af en thriller, hvilket er meget uligt min oprindelige tanke med denne roman.

Måske må jeg bare indse, at jeg drages af det dunkle, og det er nok min konklusion. Jeg skriver løs med inspiration i menneskets skyggesider, og ser hvor jeg ender.

”Skriver løs” er dog en overdrivelse, for hverdagen er hektisk arbejde, og tit vil det ikke forlade mig, når jeg sidder ved computeren om aftenen.

Et uskyldigt klik, for lige at se, og så ender jeg med at sidde og besvare arbejdsmails. Men et par sider i weekenden, bliver det da til.

Indlæg navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: