Kapitel 36 til 44

Med kapitel 36 er romanen kommet over point of no return. Vi er forbi den indledende personkarakteristik, som har lært os om Peter og Sofies unge år. Nu er der ingen tvivl længere, de to mennesker er aparte, sådan seksuelt set, og de styrer lige direkte imod katastrofen med hinanden. Først skal vi dog lige forbi et par afstikkere. Sofie lærer fornemmelsen af at blive dumpet i sit møde med den gifte mand, Styx, mens Peter på sin side gør sig klog på spørgsmålet, om man kan elske mere end en. Og det kan han ikke, så han må efterlade sin elskelige nyerhvervelse, Lis.

Jeg må straks i gang med at indlæse de næste tyve sider, men indtil det er gjort, så nyd kapitlerne 36 til 44 fra vores psykiaters beskrivelser af Peter og Sofies aparte liv på det seksuelle overdrev.

Kapitel 36 til 39

Kapitel 40 til 44

Indlæg navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: