Udgivelse

På en dag, hvor jeg døjer med influenza, er det alligevel lykkedes mig, at få de sidste links lagt, så jeg kan udgive min roman. Det er skønt at være blevet færdig, og jeg håber der er mange, der efterhånden vil finde frem til min side og hente min roman.

Jeg er meget stolt over det, som jeg har præsteret, og jeg tøver ikke med at udråbe romanen til et mesterværk. Den kan downloades gratis som e-bog, og hvis du er i tvivl, om du gider spilde tid på at gøre det, så se evt. traileren først.

Hvis du kan lide romanen og gerne vil fortælle andre om det, så vær sød at sende dem linket til downloadsiden og lad være med at kopiere min roman og sende den til dine venner, for så kan jeg nemlig ikke følge med i, hvor mange der henter min roman.

Download romanen som e-bog gratis herunder:

Download_noget_mere

Se trailer for romanen herunder:

 

Advarsel!!!
Som kunstnerisk virkemiddel er der mange steder i romanen anvendt eksplicitte beskrivelser af seksuelle akter, der involverer sadomasochistiske praktikker, gruppesex, urinsex og lignende. Endvidere beskrives flere steder eksplicit seksuel vold og voldtægt, også som et kunstnerisk virkemiddel.

Konkret forekommer ord som: Caning, fistfucking, gangbang, spanking, creampie med mere.

Det understreges, at romanen ikke er egnet for mindreårige eller for svagelige personer, der kommer i affekt ved beskrivelser af kødelige akter af afvigende karakter.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: