Status

Hjemmesiden:
Der er besøgende hver dag, selvom jeg godt kan mærke en nedgang i besøgstallene, som var ekstraordinært store ved omtalerne af min roman, Noget Mere, dels i Dagens Medicin og dels i Universitetsavisen. Desuden kørte jeg en betalt reklamekampagne for romanen på det lukkede formum, Kinkster, og det gav også noget trafik.
På nuværende tidspunkt ser jeg den største udfordring i layoutet, hvor jeg stædigt (eller ureflekteret) har holdt fast i et hjemmesidelayout, der egner sig godt til en browser på en PC, men som ikke er særligt venligt overfor mobile enheder, smartphones og tablets. Det må jeg til at få lavet om, og jeg er gået i gang med at undersøge forskellige layouts (temaer), der egner sig bedre til mobile enheder. Jeg går stille og roligt til værks, og hvis jeg kan få det lavet i begyndelsen af min sommerferie, så vil det være fint.

Indlæggene:
De fleste indlæg har været videoblogindlæg samt indlæg om psykiater Jens Bakke. Jeg mener, at mine videoindlæg klart demonstrerer en fremadskridende tendens. Jeg bliver bedre og bedre til at lave disse indlæg, som dog også er tidskrævende at lave. I øjeblikket arbejder jeg med at producere nogle videoindlæg, hvor inspirationen er et foredrag, som jeg holdt i SMIL København, om min roman.
Jens Bakke er vokset ud af min roman, Noget Mere, og har fået sin egen fortælling, hvor han sørme nu er blevet en ung mand med særlige fotoevner. Jeg har en god fornemmelse for denne historie, og jeg kan godt forestille mig, at det ender med at blive min næste roman.
Men jeg savner noget. Jeg savner at kunne lave indlæg, som ligger imellem videobloggen og Jens Bakke. Det skal være historien om en mand og hans kone, der lever i et anderledes forhold. Så selvfølgelig skal det handle om et sadomasochistisk forhold, og selvfølgelig skal indlæggene være skarpe og gerne lidt provokerende. Så her arbejder jeg med at finde et format og en fiktion, der passer til mig, og som opfylder det behov for udtryk, som jeg har.

Foto- og billedkunsten
Her går det støt fremad, og i øjeblikket arbejder jeg målrettet på at lave min oprindelige slavindestreg om til en slavindeskitse – selvfølgelig i Photoshop. Jeg kan nu mærke en tydelig fremgang i min forståelse af perspektiv, lys og skygge, og når jeg er færdig med skitsen, så kommer næste skridt – farvelægning, men dertil er jeg altså ikke nået endnu.

konen fødder

Indlæg navigation

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: