lillesub og mig – et par

Lillesub kan få mig til at være blød.

Blød som en følelse, der går på opdagelse, som en vind, der fejer nedfaldne blade væk fra gamle træer.

-ingen slår så hårdt som han, siger hun.

-Hmm siger jeg.

-Jeg sagde det til ham, og han svarede: ’Det er fordi, jeg elsker dig’, siger hun.

Så mærker jeg vinden, der fejer ind under mit gamle løv og derunder ser jeg den. Kærligheden.
Den rejser sig og gør mig blød, og jeg aer hendes kind, og jeg kysser hende.

-Det betyder noget for mig, at du er slavinde, siger jeg.

Det betyder mere, end jeg kan forklare, og i hverdagen, hvor vi er almindelige mennesker med job, børn og rengøring, så veksles visheden om hendes underdanighed til en blødhed, der får mig til at græde indvendigt, uden jeg er ked af det, og som får mig til smile, selvom jeg er trist, og som får mig til at gå lige det stykke længere …. for hende.

Lige det stykke længere, der gør, at man er et par.

  2 comments for “lillesub og mig – et par

 1. Hanne
  oktober 8, 2015 kl. 11:06 pm

  Man kan også blive et par der er meget tæt på hinanden af at læse Direktørens sekretærer af N. Johansson. Nok det tætteste man kommer på en forbudt bog i Danmark… Advarsel herfra: mange søvnløse nætter i soveværelset!!

  • Grey
   oktober 9, 2015 kl. 4:13 am

   Hej Hanne

   Mange tak for tippet og for kommentaren

   Hilsen
   Jørgen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: