lillesub og mig – freaky people

Jeg kommer med en opfordring.

-De unge er alt for pligtopfyldende … alt for flinke … de burde kræve deres ret, smide brosten ind ad vinduerne til Christiansborg, siger jeg

-Danskerne er verdens lykkeligste folk, indvender manden.

Vi, lillesub og jeg, hænger ud sammen med vores venner. På bordet er der sodavand, ost og kiks. Kvinden smiler bare, og spørger til min næste bog.

-Det går langsomt fremad, siger jeg.

Jeg er glad, fordi hun spørger, og jeg er glad fordi vi kender dem. Og på en måde har manden jo ret. lillesub og jeg er lykkelige, og denne lykke har jeg lige oplevet i deres soveværelse, hvor jeg krammede hans balder, mens lillesubs behandskede fingre åbnede vejen for mig.

Det grønne latex stod godt til hendes røde hår. Komplementærfarver … i kontrast til mine blå øjne, der sikkert har set vilde ud, da jeg trykkede mig helt i bund, for derefter at læne mig forover og kæle med dem begge, manden og hans kone.

For sådan er lykken for mig. Et vindue til friheden, hvor belønningen er en impuls i nucleus accumbens.

En belønning drevet af kærlighed … og begær .. til gode venner, der sætter pris på den nøgne krop og på tilfredsstillelsen en lørdag eftermiddag, som kontrast til snak om forældrekøb, og unge mennesker, der sikkert helst er fri for at vide, at seksualiteten ikke stopper med den første tur i Babysam.

Personligt er jeg ustoppelig. Viriliteten er en pille, der gør mig rødmosset, og et indre syn, der får mig til at grine hysterisk, da jeg denne gang oplever et klimaks, der lander i en sprække mellem deres ægtesengs madrasser.

Der, i den sorte spalte, kan jeg se lameller, et parketgulv og så min egen sværm af hvide dråber, der ender som fugt og efterlader en svag duft og en dårlig vittighed, som ikke fortjener gentagelse.

Hjemme er jeg stadig lykkelig, og mens lillesub sover i sengen ved siden af min arbejdspult, så tegner jeg Tove Lo, der synger om ”freaky people getting it on”..

Og sådan slutter aftenen, med en lykkeligt freak, som hylder retten til at fyre den af.
.

JO Tove Lo tegning

  1 comment for “lillesub og mig – freaky people

  1. marts 21, 2016 kl. 11:14 pm

    Reblogged this on SteneAnker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: