lillesub og mig – flødeis

Vores Netto har døgnåbent, og klokken er tyve, da vi handler ind.

-Fyldig og tør, læser jeg op.

Hvidvinen rækker jeg tilbage til lillesub, der ikke er til sur hvidvin.

-Tag dog Chablis’en, siger jeg så.

Så er det min tur, og min last er flødeis, som der her slutseptember ikke er mange varianter af i frysedisken.

-Kan du lide dem her?

Jeg viser hende en pakke med vaffelis, og det kan hun. Så meget, at hun allerede har lagt en pakke i vognen uden at spørge om lov.

-Hvad helvedet! har du taget en pakke uden at spørge? Siger jeg højt.

Og så fortsætter jeg med sødt at irettesætte hende, mens vi kører vognen hen til sodavandsafdelingen.

Da vi pakker A5eren, opdager jeg en pose i bagagerummet.

-Det er mit latextøj … det lugter, siger lillesub.

I begyndelsen fandt jeg hendes elskere, men nu kommer de bare til hende. Og jeg opmuntrer hende, for jeg kan godt lide, at fremmede mænd maler hendes barm med pensler af knyttede næver, og gør hende lykkelig ved at mase sig ind til hun savler, for et eller andet sted, så fortæller det mig, at hun er et dyr.

-Du ser fucking godt ud i latex … jeg vil snart filme dig igen, siger jeg.

Og så tænker jeg på min egen krop, der står spændt foran spejlet om morgenen. Sådan tilbagelænet poserende og helt vild af energi, der er dyrisk, og så tænker jeg på, hvor godt de to kroppe vil stå til hinden, hendes latexkrop og min homokrop .. sådan Tom of Finland-agtig og med sort baggrund og et closeup, der får tilskuerne til at tvivle på det, som de ser, mens musikken spiller.

Musik der kunne være ”See you again” eller ”Wildest dreams” eller ”Goodbye” featuring Lyse, eller ”Here she comes again” eller noget andet musik, der passer ind i mit fetichunivers.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: