Greyindarkness – genopstandelse

-Hej Grey, Bruun krammer mig og åbner døren helt, længe siden!

Vi skiltes som venner for nogle måneder siden. Det var mig, der trængte til en pause … havde brug for at samle tankerne, alene.

-Og lillesub, hvordan går det med hende?

-Jeg elsker hende, siger jeg og kan mærke, at jeg er lige ved at græde.

-Selvfølgelig, Grey … selvfølgelig.

I hans stue sidder vi stille, længe.

Hjemme, på skrivebordet, har jeg en lamineret reklame, fra en kvinde, som er kunstner. Gult tryk, pastel og insekter, og et ansigt, og flere insekter. I galleriet tilbød hun os vin og vand, og mens jeg drak vandet kunne jeg fornemme en fugt, som med garanti kunne skrabes ud med to fingre. Lige op … eller ind, så ud igen,… og snuse. Og så er det, at jeg mærker lykken, der kommer ved tanken om at udforske det, som gemmer sig mellem to hudfolder.

-Jeg tænker i serie, striber, siger jeg så.

Se her, Bruun:

 

-Nice, Grey … virkelig nice.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: