Om Jørgen

På mit job laver jeg noget helt andet.

Kunsten er et frirum, en portal til tanker om det andet liv.

Livet på den anden side, når professionen er skrællet af, og der alligevel viser sig noget tilbage.

Noget, der sker, mens konen gør rent.
.

flying jo nr 2

.

Hvad har Jørgen gang i?

Facebook:
Jeg har en åben facebookprofil. Alle kan se, hvad jeg skriver, og jeg tager imod de fleste venneanmodninger, så tøv ikke, hvis du vil være ven med mig – bare klik på billedet. facebookjo

Mine venner på facebook er nogenlunde ligeligt fordelt mellem familie, bekendte fra det kulturelle miljø, som jeg kan lide at frekventere, og så kollegaer og studerende fra universitet.

lillesub og mig
I halvandet år skrev jeg den fiktive blog “lillesub og mig”, men med udgangen af 2016 nåede jeg til enden af dette projekt. Oplægget er en midaldrende mand, bloggeren, der lever med sin slavinde. Fiktionen formidler hans syn på samtiden og især på seksualitet udlevet indenfor det sadomasochistiske univers. Jeg regner med at jeg i løbet af 2017 vil udgive bloggen samlet i en e-bog.

Jørgens videoer
Min interesse for at være udøvende kunstner tog fart, da jeg i 2014 købte mig et professionelt flashkit og hængte papirruller op i stuen. Med dette udstyr kunne jeg tage lækre billeder af min kone, og derfra var der ikke langt til at begynde eksperimenterer med at omsætte fotografierne til tegninger, malerier og computergrafik. Inspirationen til motiverne henter jeg fra sadomasochismen og fra fetichuniverset. Fotografen Helmut Newtons arbejder er eksempelvis en stor inspirationskilde, men for nyligt har jeg også opdaget David LaChapelle, som også inspirerer mig. På den hjemlige arena vil jeg nævne Mathilde Grafström, som jeg synes laver meget smukke billeder af nøgne kvindekroppe, og hvis insisteren på retten til formidling af nøgenhed i det offentlige rum, jeg støtter. I 2016 har jeg oplevet pæne fremskridt med hensyn til mine evner med grafit, kul og oliemaleri, og jeg regner med at fortsætte den gode stime ved at lave endnu flere tegninger, malerier og computergrafik fremover.

Jeg har nu oprettet en ny side Olsen’s Art Gallery, hvor jeg udstiller. Siden er på engelsk, fordi jeg også linker til min Ello profil.

Jeg bruger som sagt min kone som model for meget af min kunst, men kontakt mig gerne (jorgenolsen@dadlnet.dk), hvis du kunne være interesseret i at være model, så kan vi tage en snak om det.

 

  4 comments for “Om Jørgen

 1. Victoria Trolle Millbrath
  februar 11, 2014 kl. 4:14 pm

  Kære Jørgen Olsen!
  Ja, det her er formuleret som et godt gammeldags brev, fordi jeg selv hører til i den generation, der er vokset op med håndskrift og skrivemaskiner med farvebånd.
  Jeg fik forrige jul en ebogslæser af min mand, og har brugt den en hel del. For 2 måneder siden købte jeg så en android, som jeg også kan låne biblioteksbøger på, og det lykkedes mig at finde en del gratis bøger, bl.a. dine noveller. Det ledte mig ind på din hjemmeside, som er ret spændende. Men det skuffer mig at se, at du er hoppet på vognen med tatoveringer, som er noget af det grimmeste, jeg ved.
  Nå, tilbage til dine noveller, som jeg glæder mig til. Måske vender jeg tilbage for at købe din roman.
  Med venlig hilsen,
  Victoria Trolle Millbrath

 2. Jørgen Olsen
  februar 12, 2014 kl. 7:01 am

  Kære Victoria Trolle Millbrath

  Mange tak for dit brev, som jeg blev glad for. Det er dejligt med input fra andre her på mine sider.

  Tillykke med din debut indenfor e-bogslæsning, jeg håber du får mange gode læseoplevelser fremover. Og hvis du ikke synes om mine noveller, så findes der jo masser af anden e-bogslitteratur, som du kan fylde i din e-bogslæser.

  For mit eget vedkommende må jeg indrømme, at mit syn på e-bøger har ændret sig. Trods ihærdige anstrengelser og et ret nørded sind, synes jeg stadig, at e-bogen langt fra giver mig den læseoplevelse, som en gammeldags papirbog gør. Det har noget at gøre med den ukomplicerede tilgængelighed, som papirbogen tilbyder samt det faktum, at papirbogen ikke forstyrrer mig med diverse andre knapper (apps), som lokker med nem passiv underholdning.

  Når det gælder min egen hobbyforfattervirksomhed, så går jeg i øjeblikket med tanker om at vælge e-bogen fra som udgivelsesplatform ved min næste udgivelse. I stedet vil jeg eksperimentere med en gratis lydbogsversion og en papirbogsversion, som vil koste penge. Tanken er den, at potentielle læsere simpelthen kan bruge lydbogsversionen til at finde ud af om bogen er noget for dem. På den måde undgår man at spilde alles tid (det er i hvert fald håbet).

  Mht. min tatovering, så er jeg godt klar over, at ikke alle synes godt om tatoveringer, og det lever jeg fint med. Jeg vil dog samtidig understrege, at min tatovering var et bevidst valg, som blev taget efter megen overvejelse.

  Igen tusind tak for dit brev og god læselyst

  Mange hilsner
  Jørgen Olsen

 3. august 28, 2015 kl. 7:43 pm

  Kære Jørgen,

  Rev du lige gulvtæppet væk under mig dér… Ja det tror jeg faktisk nok! Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal skrive, men noget skal ihvertfald skrives. Nu har jeg gennem mange år fulgt dine skriverier som Grey, og indrømmet så har jeg mange gange forestillet mig hvordan du mon så ud, sådan i virkeligheden. Jeg har nydt og nyder stadig dine skriverier og det må være længe siden at jeg har været forbi dit sted her.
  Og så er der pludselig billeder og videoer af dig, sådan i et helt civilt look. FEDT! Og rigtig mange forskellige billeder af dig fra min fantasi blev lige nulstillet.
  Jeg begraver mig lige i alle de nye ting der er kommet her og sender dig de bedste tanker.

  Kærligst, H.

 4. Grey
  august 29, 2015 kl. 5:19 am

  Hej H
  Grey er jo mange nuancer nu, så jeg er godt tilfreds med at være her, som mig selv.
  Dejligt med ros af min skrivning, det varmer. Sjovt nok er der sjældent nogen, der kommenterer, og så opstår tanken, at det er fordi mine skriverier er noget bras.
  Men så hanker jeg op i mig selv, og tænker: ”Nej, det er ok”, for det synes jeg jo, det er, mere end ok, og så bliver jeg ved, fordi jeg ikke kan lade være.
  Men så er det, at det virkeligt varmer med ros.
  Så tak for kommentaren, og du er meget velkommen her på siderne.
  Hilsen
  Jørgen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: