Om Jørgen

På mit job laver jeg noget helt andet.

Kunsten er et frirum, en portal til tanker om det andet liv.

Livet på den anden side, når professionen er skrællet af, og der alligevel viser sig noget tilbage.

(Kommentarer, spørgsmål eller modelforespørgsler kan mailes til mig på jorgenolsen@dadlnet.dk)

 

 

  4 comments for “Om Jørgen

 1. Victoria Trolle Millbrath
  februar 11, 2014 kl. 4:14 pm

  Kære Jørgen Olsen!
  Ja, det her er formuleret som et godt gammeldags brev, fordi jeg selv hører til i den generation, der er vokset op med håndskrift og skrivemaskiner med farvebånd.
  Jeg fik forrige jul en ebogslæser af min mand, og har brugt den en hel del. For 2 måneder siden købte jeg så en android, som jeg også kan låne biblioteksbøger på, og det lykkedes mig at finde en del gratis bøger, bl.a. dine noveller. Det ledte mig ind på din hjemmeside, som er ret spændende. Men det skuffer mig at se, at du er hoppet på vognen med tatoveringer, som er noget af det grimmeste, jeg ved.
  Nå, tilbage til dine noveller, som jeg glæder mig til. Måske vender jeg tilbage for at købe din roman.
  Med venlig hilsen,
  Victoria Trolle Millbrath

 2. Jørgen Olsen
  februar 12, 2014 kl. 7:01 am

  Kære Victoria Trolle Millbrath

  Mange tak for dit brev, som jeg blev glad for. Det er dejligt med input fra andre her på mine sider.

  Tillykke med din debut indenfor e-bogslæsning, jeg håber du får mange gode læseoplevelser fremover. Og hvis du ikke synes om mine noveller, så findes der jo masser af anden e-bogslitteratur, som du kan fylde i din e-bogslæser.

  For mit eget vedkommende må jeg indrømme, at mit syn på e-bøger har ændret sig. Trods ihærdige anstrengelser og et ret nørded sind, synes jeg stadig, at e-bogen langt fra giver mig den læseoplevelse, som en gammeldags papirbog gør. Det har noget at gøre med den ukomplicerede tilgængelighed, som papirbogen tilbyder samt det faktum, at papirbogen ikke forstyrrer mig med diverse andre knapper (apps), som lokker med nem passiv underholdning.

  Når det gælder min egen hobbyforfattervirksomhed, så går jeg i øjeblikket med tanker om at vælge e-bogen fra som udgivelsesplatform ved min næste udgivelse. I stedet vil jeg eksperimentere med en gratis lydbogsversion og en papirbogsversion, som vil koste penge. Tanken er den, at potentielle læsere simpelthen kan bruge lydbogsversionen til at finde ud af om bogen er noget for dem. På den måde undgår man at spilde alles tid (det er i hvert fald håbet).

  Mht. min tatovering, så er jeg godt klar over, at ikke alle synes godt om tatoveringer, og det lever jeg fint med. Jeg vil dog samtidig understrege, at min tatovering var et bevidst valg, som blev taget efter megen overvejelse.

  Igen tusind tak for dit brev og god læselyst

  Mange hilsner
  Jørgen Olsen

 3. august 28, 2015 kl. 7:43 pm

  Kære Jørgen,

  Rev du lige gulvtæppet væk under mig dér… Ja det tror jeg faktisk nok! Jeg ved faktisk ikke helt hvad jeg skal skrive, men noget skal ihvertfald skrives. Nu har jeg gennem mange år fulgt dine skriverier som Grey, og indrømmet så har jeg mange gange forestillet mig hvordan du mon så ud, sådan i virkeligheden. Jeg har nydt og nyder stadig dine skriverier og det må være længe siden at jeg har været forbi dit sted her.
  Og så er der pludselig billeder og videoer af dig, sådan i et helt civilt look. FEDT! Og rigtig mange forskellige billeder af dig fra min fantasi blev lige nulstillet.
  Jeg begraver mig lige i alle de nye ting der er kommet her og sender dig de bedste tanker.

  Kærligst, H.

 4. Grey
  august 29, 2015 kl. 5:19 am

  Hej H
  Grey er jo mange nuancer nu, så jeg er godt tilfreds med at være her, som mig selv.
  Dejligt med ros af min skrivning, det varmer. Sjovt nok er der sjældent nogen, der kommenterer, og så opstår tanken, at det er fordi mine skriverier er noget bras.
  Men så hanker jeg op i mig selv, og tænker: ”Nej, det er ok”, for det synes jeg jo, det er, mere end ok, og så bliver jeg ved, fordi jeg ikke kan lade være.
  Men så er det, at det virkeligt varmer med ros.
  Så tak for kommentaren, og du er meget velkommen her på siderne.
  Hilsen
  Jørgen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: