Noget Mere – Ny roman af Jørgen Olsen

Det er en stor glæde for mig, at kunne meddele, at jeg har fået min nye roman, Noget Mere, færdig, og den er nu udgivet som e-bog, der kan hentes gratis. Det passer nemlig godt med mine holdninger, at man deler en god ide frit med andre på internettet.

Til januar kommer romanen også på papir, så der er noget at glæde sig til, hvis man mest er til en “gammeldags” papirbog. I arbejdet med romanen har jeg eksperimenteret med sort/hvide billedmanipulationer, som vil komme til at pryde papirbogen.

Som noget nyt for mig har jeg taget multimedieeksperimenterne hele vejen og fremstillet en trailer til romanen, hvilket jo egentligt er en mærkelig ting at gøre. At lave en lille film, der skal beskrive en bog. Jeg mener: At se film er jo en helt anden mental aktivitet, end det er at læse en bog, Men måske er det der, vi er på vej hen. Forfatterens visuelle fortolkning af sin egen tekst?

Og så en lille advarsel: Min roman beskriver seksuelle praktikker, som man ikke producere film om i Storbritannien, så hvis man let tager anstød af kødelige beskrivelser, så skal man ikke læse min roman.

Hent romanen gratis her:

Stille banner (0-00-00-00)

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: